Heksens kald Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Heksens kald af Mette Sejrbo

Mette Sejrbo


Heksens kald


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Emilie vil helst bare være helt normal. Men uforklarlige hændelser sker omkring hendes attenårsfødselsdag, og snart bliver hun hvirvlet ind i en overnaturlig verden, som er skjult for alle andre. En verden befolket af vølver, varulve og vampyrer.
Emilie bliver tvunget til at vælge, om hun vil fortsætte sit liv som helt almindelig teenager med halvdårlige karakterer og kærestesorger, eller om hun vil følge kaldet som vølve og blive en del af en tusindårig kamp mod ondskab og forbandelse. Et valg, som har uoverskuelige konsekvenser, ikke blot for Emilie selv, men også for hendes familie og venner.
Heksens kald er fГёrste bind i Ulfhedin-sagaen, en mytologisk fantasyserie for voksne.