Lucie Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Lucie af Marianne Hesselholt

Marianne Hesselholt


Lucie


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Lucie Ingemann lever i en tid, hvor der ikke er megen respekt for en kvindelig kunstner, som sætter sig for at leve af sit kreative arbejde. Hendes mand, digteren B.S. Ingemann, beundrer til gengæld hendes værker og støtter hende i hendes virke som kunstner. Marianne Hesselholts roman fortæller om Lucie Ingemanns usædvanlige barndom, hendes forhold til sin mand og hendes udvikling som kunstner.”Lucie” er anden bog i Marianne Hesselholts trilogi om ægteparret B.S. og Lucie Ingemann.Den danske forfatter Marianne Hesselholt (f. 1943) er uddannet cand.mag. i fransk og dansk fra Aarhus Universitet og arbejdede efterfølgende som gymnasielærer. Marianne Hesselholt har udgivet en lang række novellesamlinger samt historiske og biografiske romaner. I sine noveller har hun blandt andet beskæftiget sig med sygdommen demens.