Fribytterne Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Fribytterne af Erik Volmer Jensen

Erik Volmer Jensen


Fribytterne


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Fribytterne” fortæller den dramatiske og spændende historie om Jens Dorns hæsblæsende liv, hvor han møder ikke så lidt modstand på sin vej.Allerede i kirken under sin egen vielse bliver Jens informeret af sin bror, Torkil, om nogle ryttere, der er på vej. Det bliver starten på et hæsblæsende eventyr, hvor Dorn må kæmpe for det, han har kært. For rytterne kommer ikke just for at ønske det nygifte par tillykke.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Den danske forfatter Erik Volmer Jensen (1912-1993) fik sin litterære bogdebut i 1941 med værket “I junglens dyb”, der blev udgivet under pseudonymet Martin South. Han udgav herefter et væld af spændende bøger, der ofte er hensat til fjerne egne og tider. Erik Volmer Jensen har blandt andet udgivet titlerne “Den sorte død” (1943), “Det blodige kup” (1943) og “Det lyner over Kattegat” (1942). Flere af bøgerne blev udgivet under forskellige pseudonymer.