For enhver pris Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

For enhver pris af Ted Allbeury

Bogreolen.dk


For enhver pris


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Debbie. Forhenværende sangerinde. Nuværende profession: morder.Walker. Korporal. Nuværende profession: morder.De ved det ikke selv. De får det aldrig at vide. De er i kløerne på en kynisk efterretningstjeneste. Deres liv er et mareridt. I vågen tilstand. De er menneskelige robotter.Denne bog er baseret på virkelige hændelser. Mordet på USA‘s præsident Kennedy er blot en af dem. Ted Allbeury har gravet til bunds i sagen, og hans sensationelle konklusion får det til at løbe koldt ned ad ryggen på selv den mest garvede konspirationsteoretiker.
Ted Allbeury (1917-2005) var en britisk forfatter, der stod bag en lang række populære spændingsromaner, der har toppet bestsellerlisterne over hele verden. Ikke mindst er hans spionthrillere i særklasse. Den iskolde realisme i disse romaner skyldes Ted Allbeurys særegne baggrund: Under Anden Verdenskrig var han selv tilknyttet den britiske efterretningstjeneste, MI6, med rang af oberst.