Robinsonmordene Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Robinsonmordene af Gretelise Holm

Gretelise Holm


Robinsonmordene


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Robinson-mordene er andet selvstændige bind i serien om journalisten Karin Sommer. Midt under begravelsen af den 86-årige Gustav Kwium opstår der uro i kirken. En senildement, gammel kvinde vakler frem mod kisten og slår sin krykkestok så hårdt mod låget, at blomsterne flyver til alle sider. “Nej,” afbryder hun præsten. “Han er ikke blevet kaldt hjem til Gud. Han er blevet stemt hjem af Ø-rådet. Ligesom i Robinson i fjernsynet.”Journalist Karin Sommer opholder sig på den lille ø, Skejø, i yderkanten af Sjællandspostens dækningsområde. Hun skal skrive nogle artikler om livet på øen og hører snart rygterne om en serie mistænkelige dødsfald på ældrecentret. Først er hun afvisende. For hvem skulle dog slå døende mennesker ihjel? Men snakken lader sig ikke mane i jorden, og Karins research bringer hende bl.a. i kontakt med en kvindelig præst, som skjuler sin fortid, en grisk arving, en bedemand, som har observeret spor efter en vampyr, og en lokal politiker, som frygter ældrebomben og går ind for aktiv dødshjælp. Så finder man endnu et lig på ældrecentret, og denne gang er der ingen tvivl om, at det drejer sig om mord. Jagten på Robinson-morderen går ind. Læs også første bind i Karin Sommer-serien, “Paranoia”.”Med “Robinsonmordene” har Gretelise Holm atter skrevet en vellykket kriminalroman med den midaldrende journalist Karin Sommer som hovedperson.”- Litteratursiden