Skabt for dig Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Skabt for dig af Louise O'Neill

Louise O’Neill


Skabt for dig


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Louise O’Neills prisvindende bestsellerroman ‘Skabt for dig’ er en dystopisk-feministisk fortælling om en verden, hvor kvinder betragtes som genstande, der oplæres, eller snarere opdrættes, med det ene formål at kunne tjene og tilfredsstille mænd bedst muligt. Ifølge forfatteren handler hendes historie ‘om enhver teenagepige, som i al hemmelighed føler, at hun ikke hører til nogen steder, og at hun aldrig vil komme til det- om enhver kvinde, der føler sig presset til at se ud på en bestemt måde eller tilpasse sig en bestemt måde at opføre sig på, og som ikke forstår hvorfor- og om, hvad det vil sige at være kvinde i en verden, der konstant ser ned på dig på grund af dit køn.’
“evaer er designet, ikke født. Skolen oplærer dem til at være perfekte: smukke, gode og Altid Villige. Og til ikke at tænke for meget. Det bryder ingen mænd sig om.”