Hemmeligheden Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hemmeligheden af Hans-Eric Hellberg

Hans-Eric Hellberg


Hemmeligheden


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Pludselig blev Søren bange. Først forstod han ikke hvorfor. Alligevel trak han sig instinktivt tilbage fra huset. Det var som selve huset truede ham… Så så han, hvad det var, der havde forskrækket ham. Ud af skorstenen vældede tyk, sort røg – på en steghed julidag…”Mik, Søren og Annika har altid øjnene åbne. Derfor fatter de hurtigt mistanke om, at der foregår noget lusket i det gamle hus, da den nye ejer flytter ind. Først forsvinder katten, og så finder børnene en forkullet kuffert med ordene ROS LA LPAR på. Hvorfor skulle den brændes? Hvad havde der været i den?
Hans-Eric Hellberg (f. 1927) er en svensk forfatter, der har skrevet en lang række børnebøger, hvoraf mange er oversat til dansk.
Hellberg har sat sig som mål at skrive børnebøger, han selv ville have læst, da han var barn. Bøger der handler om rigtige børn, der hverken er modige eller jagter forbryder. De er børn, der står imellem barndommen og voksenlivet, og Hellberg formår at beskrive deres tanker og følelser om livet, døden, kærligheden, venskaberne og ensomheden, så karaktererne bliver levende for læseren.