En cyklende dame i Kashgar Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

En cyklende dame i Kashgar af Suzanne Joinson

Suzanne Joinson


En cyklende dame i Kashgar


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I 1923 rejser cykelentusiasten Evangeline English og hendes søster Lizzie til Kashgar ad Silkevejen for at støtte en kristen mission. Lizzie er tryllebundet af le- deren Millicent, men Eva har forladt sit borgerlige liv i England af helt andre årsager.
I nutidens London er en ung kvinde ved navn Frieda lige vendt hjem fra en rejse og finder en sovende mand på sin dørmåtte. Hun giver ham et tæppe og en hovedpude. Morgenen efter er han forsvundet og har efterladt sig en udsøgt tegning af en langhalet fugl og en linje med arabisk skrift.
Tayeb, som den sovende mand hedder, er flygtet fra sit hjemland Yemen, og mødet med ham bliver starten på en forunderlig rejse for Frieda.
Om bogen
Fem britiske forlag kæmpede om rettighederne til bogen, som blev nomineret til Anobii First Book Award ved Edinburghs internationale bogfestival og har ligget på LA Times’ bestsellerliste. Bogen har fået strålende anmeldelser i pressen og er indtil videre solgt til 11 lande.
Anmeldelser
-Spændende…En imponerende debut. Sproget er lige så klart og dybt som en bjergsø. -New York Times
-Smukt skrevet … Denne stemnings- fulde debutroman fanger læseren med det samme og minder os om, at skæbnens kringelkrogede veje ikke altid er så mærkværdige, som de ser ud til. Kan varmt anbefales.
-Library Journal
-Nutid og fortid smelter sammen i [denne] imponerende debutroman.
-Publishers Weekly
-En uforglemmelig, original og smukt fortalt historie.
-Paul Torday, forfatter til Laksefiskeri