Annelise Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Annelise af Ellen Duurloo

Ellen Duurloo


Annelise


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I fortællingen om den tolvårige Annelise bliver vi gennem barnets øjne ført ind bag borgerskabets kulisse i en realistisk og betagende skildring af hverdagens til tider barske forandringer. Annelises mor er igen alvorligt syg, hendes godtroende far er blevet ført bag lyset og politiet begynder pludselig at møde op i deres hjem. Rygterne spreder sig hurtigt om en forbrydelse, og Annelise begynder at kunne mærke, at tingene ikke længere er som de plejede at være …Ellen Duurloo (1888-1960) var en dansk forfatter og journalist, der var mester i at skildre de dårligst stilledes vilkår på en realistisk og medfølende måde. Under pseudonymerne Grete Lund, Jan Peiter og Margrethe Skovsted har hun skrevet adskillige ungdomsromaner, hvori hun tegner barske, men relevante billeder af virkelighedens til tider grusomme verden.