Alt lys på mig /Ballerinaens passion/Når chancen er der Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Alt lys på mig /Ballerinaens passion/Når chancen er der af Vicki Lewis Thompson

Vicki Lewis Thompson


Alt lys på mig /Ballerinaens passion/Når chancen er der


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Alt lys p&aring- mig
Mia Navarro er en talentfuld sangskriver, som lever i skyggen af sin tvillinges&oslash-ster, den ber&oslash-mte popsanger Ivy Bliss. Men en kort og hemmelig aff&aelig-re med superstjernen Nate Tucker kan nu &aelig-ndre alt. Efter deres ene nat sammen indser hun, at hun er splittet mellem sin pligtf&oslash-lelse over for sin s&oslash-ster og at skabe sig det liv, hun virkelig &oslash-nsker sig.
Ballerinaens passion
Da ballerina Sofia Koslov i lufthavnen bliver antastet af Cameron McNeill, som mener, hun er hans postordrebrud, m&aring- hans mere besindige bror, Quinn McNeill, redde situationen. Han tilbyder at spille Sofias forlovede,s&aring- hun kan f&aring- fred for pressen til at forberede sig til en vigtig pr&oslash-ve p&aring- en ny ballet. Inden l&aelig-nge f&aring-r de dog begge to lyst til at g&oslash-re forlovelsen til noget mere &aelig-gte.
N&aring-r chancen er der
TV-v&aelig-rten Meg Delancy har d&aring-rlige seertal. Hun m&aring- finde p&aring- noget i en fart. Hun kommer p&aring- ideen om at finde den l&aelig-kreste cowboy og vise ham frem for seerne. Det allerf&oslash-rste sted, hun kommer, finder hun sin dr&oslash-mmemand. Han er ranchejer og hedder Clint Walker. Men f&oslash-r seerne f&aring-r ham at se, vil Meg lige have ham lidt for sig selv..