Under askeskyen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Under askeskyen af Dorte Futtrup

Bogreolen.dk


Under askeskyen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

April 2010:
Den islandske vulkan Eyjafjallajökull går i udbrud og lammer flytrafikken i hele Europa. På et nedslidt hotel i Malaga bliver ni danskere henvist til hinanden under askeskyen. På ubestemt tid er de fanget og frataget handlefrihed. Desperation, konflikt og afmagt lurer.
Vita er storyteller. Hun foreslår det brogede selskab at fordrive ventetiden med at fortælle historier. I de følgende døgn deler gruppen 23 fortællinger med hinanden. Vulkanen udløser skyggesider, omsorg og barsk humor. Længsler, kærlighed, erotik syder og bobler. Bibliotekaren Karin tager noter undervejs og fortæller den 24. historie – gruppens fælles fortælling.
En roman om et midlertidigt fællesskab. Om fortællingens kraft