Hvad er meningen, tro, viden og alt det vi ikke ved Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hvad er meningen, tro, viden og alt det vi ikke ved af Hans Rosenfalck

Bogreolen.dk


Hvad er meningen, tro, viden og alt det vi ikke ved


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Hverdagsbilleder og overraskelser. At finde sine pladser og sig selv i tilværelsen, med en Søborgdreng, årgang 1945. Undres over forstandens og kroppens forunderlige og selvstændige liv, som ikke altid husker at banke på, hos de øverste lag af bevidstheden. Lege med hukommelsen. Opdage forskellen på hukommelse og erindring. At lære. Det medfødte og det tillærte. Er viden og kunnen tvillinger? Er kunnen i virkeligheden udtryk for viden? Eller er evnen til at tilegne sig kunnen en overleveret egenskab i genomet, så nogle har lettere ved at opnå kunnen end andre? Er det videnskaben eller troen der har svarene på livets spørgsmål? Hvad er værst? Findes der overhovedet svar?
Tidsspring, tankespring, og refleksioner vedrørende barndom, ungdom, manddom og alderdom. Såvel nuet som evigheden stikker næsen frem i ubevogtede øjeblikke. At søge mening og opdage det modsatte – og omvendt. At se om bag nogle af datidens og nutidens mantra.
Ja, og undres over, hvad livet er for en utrolig begivenhed.