De udødelige #2: Ulvepigen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

De udødelige #2: Ulvepigen af Tamora Pierce

Tamora Pierce


De udødelige #2: Ulvepigen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Ulveguden Gamle Hvidskind har bedt flokkens leder, Havtand, sende bud efter Daine, så hun kan forhindre at dalen bliver ødelagt. Herskerne over dalen er nemlig i fuld gang med at fælde træerne og grave minder for at skaffe opaler til den onde kejser Ozorne. Sammen med drageungen og troldmanden Numair begiver Daine sig til dalen for at stoppe ødelæggelserne. Numair må tilbage for at hente hjælp, og Daine er tvunget til at tage kampen op. For – som grævlingen siger – hun er den eneste der kan gøre det. Daine skal finde allierede, ikke kun blandt dyrene, men også blandt menneskene og de udødelige uhyre …