Fra Piazza del Popolo Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Fra Piazza del Popolo af Vilhelm Bergsøe

Bogreolen.dk


Fra Piazza del Popolo


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En gruppe kunstnere og andet godtfolk fra den skandinaviske koloni i Rom samles fra tid till anden på pladsen Piazza del Popolo og fortæller på skift historier fra deres eget og andres liv, for eksempel Aabyes beretning fra kolera-året og historien om Signor Naso og det stjålne maleri. Historierne afsluttes ikke alle på en gang, men slynges ind i hinanden og ender på sælsom vis med at blive bundet sammen til et hele.Værket er bearbejdet og tilrettet moderne retskrivning.Vilhelm Bergsøe (1835-1911) var en dansk forfatter og zoolog. Han udgav en del novellesamlinger, romaner og selvbiografiske værker, men bedst kendt er han for romanen Fra Piazza del popolo, som udkom i 1866. Af andre betydelige værker kan nævnes Bruden fra Rørvig, Falskmøntneren, Flyvefisken “Prometheus” og Fra den gamle fabrik.