En Roland Triel-krimi #5: Eksploderende skadedyr Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

En Roland Triel-krimi #5: Eksploderende skadedyr af Dennis Jürgensen

Dennis Jürgensen


En Roland Triel-krimi #5: Eksploderende skadedyr


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Efter en eksplosion i en lejlighed i København findes det søndersprængte lig af en bundet narkoman. Gerningsmanden forsvinder sporløst, men kalder sig for Sweeperen. Det ligner en selvtægtssag, og Roland Triel og hans kollegaer får travlt.
Samtidig kæmper Triel med kidnapningen af sin datter, der er bortført af den psykotiske dobbeltmorder Inge Renee Janné og hans drabseftersøgte mormor. Forbryderne er som sunket i jorden, men journalisten Klavs Fortman ved muligvis hvor de gemmer sig. Sammen med sin assistent, Siam, stikker Fortman af fra politiet og starter en livsfarlig eftersøgning af kidnapperne.
Sweeperen tager sit næste offer. En paralyseret mand på et hospital ved hvem morderen er, men hvordan får han kommunikeret sin viden til Triel før Sweeperen dræber ham?