Ole og Ib ser på damer Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Ole og Ib ser på damer af Rune Fleischer

Rune Fleischer


Ole og Ib ser på damer


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Ole og hans farbror Ib er gode venner, selvom de er meget forskellige.Ib er for eksempel ret gammel – over 30 år!Men de har også mange ting til fælles.For eksempel er de begge to meget generte over for piger og kvinder.
Ole og Ib er titlen på en serie letlæsningsbøger for de yngste. Det er hyggelige historier om Ole og hans farbror Ib, der godt nok er noget ældre end Ib. Ole er hele 33 år, men det gør ikke så meget. Ole vil stadig gerne være venner – for Ib virker slet ikke så gammel.
Den danske forfatter og illustrator Rune Fleischer (f. 1967) har skrevet og illustreret bøger siden 1987. Han er kendt for sine mange børnebøger og har efterhånden udgivet over 100 af slagsen – mange af dem har han sågar selv illustreret. Fleischer fik sin litterære debut med børnebogen “Eventyret om den vidunderlige bronce” (1987) og har efterfølgende taget sine læsere med ud på eventyr af enhver slags fyldt med blandt andet pirater, cowboys, ninjaer og rigtig gode venner.