Lynkrig i San Diego Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Lynkrig i San Diego af Don Pendleton

Bogreolen.dk


Lynkrig i San Diego


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I hver eneste stat er politiet på udkig efter ham. FBI er i hælene på ham, og han er efterlyst af Interpol. Men den, der er ivrigst efter at rydde ham af vejen, er Mafiaen. Og hver eneste freelance revolvermand i Staterne er ude efter den dusør, Mafiaen har sat på hans hoved – 100.000 $!Men Mack Bolan, bedre kendt som Hævneren, fortsætter ubarmhjertigt sin evige krig …Don Pendleton (1927-1995) var en amerikansk forfatter til både skøn- og faglitteratur. Igennem sin lange forfatterkarriere udgav Pendleton mere end 125 bøger, som er blevet oversat til mere end 25 sprog og udgivet i næsten 200 millioner eksemplarer. Han skrev både actionbøger, krimier, noveller, manuskripter og essays, men blev mest kendt for sin serie om “Hævneren” Mack Bolan, som første gang blev udgivet i 1969.
“Hævneren” er en action-adventure serie om den egenrådige Mack Bolan, der som en enmandshær må bruge alle sine evner i den evindelige kamp imod kriminaliteten og forbryderne.