Fyrsten. Et portræt af Mogens Lykketoft Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Fyrsten. Et portræt af Mogens Lykketoft af Erik Holstein

Erik Holstein


Fyrsten. Et portræt af Mogens Lykketoft


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Erik Holsteins biografi om den danske politiker Mogens Lykketoft (f. 1946) beskriver en umådelig sammensat person. En person, der på en og samme tid er en meget omsorgsfuld ægtemand og familiefar og en utrolig kynisk politisk spiller, der bruger alle midler for at nå sine mål. En mand, der i visse politiske spørgsmål er dybt idealistisk, i andre helt principløs.
Den danske forfatter Erik Holstein (f. 1958) er uddannet journalist og arbejdede for BT‘s Christiansborg-redaktion i årene 1993-2002. Herefter kastede Holstein sig over forfattergerningen og i årene 2002-2005 udgav han tre bøger. Men journalistikken trak efterfølgende atter i Holstein, der siden 2005 har arbejdet for den politiske netavis Altinget.dk.