Fristet Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Fristet af Maya Banks

Bogreolen.dk


Fristet


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Fristet
Fire forretningsm&aelig-nd og n&aelig-re venner tager hver konsekvensen af en hed aff&aelig-re …
Devon Carter er hendes f&oslash-rste k&aelig-rlighed og nygifte Ashley &oslash-nsker, deres lidenskab skal vare ved. Men hendes dr&oslash-mme om &aelig-gte k&aelig-rlighed bliver knust, da hun opdager, at deres &aelig-gteskab blot er endnu en af fars forretningsaftaler. Hun beslutter sig for at blive den perfekte hustru, s&aring- Devon vil elske hende.
Men Devon savner den muntre, udadvendte kvinde, han forelskede sig i. Hvem er denne Ashley, der udgiver sig for at v&aelig-re societykvinde? Og kan han finde en m&aring-de at t&aelig-nde ilden i hendes &oslash-jne igen &hellip- s&aelig-rligt, da han opdager, hun er gravid?