Begrundet mistanke Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Begrundet mistanke af Gianrico Carofiglio

Gianrico Carofiglio


Begrundet mistanke


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Begrundet mistanke er en vidunderlig, velskrevet, menneskelig, underholdende, spændende og afdæmpet krimi, og bogens anti-helt, advokaten Guido Guerrieri er et herligt bekendskab. På befriende vis tager han gang på gang vigtige beslutninger på et politisk yderst ukorrekt grundlag – som i denne situation, hvor han lader sig overtale og forføre af kvindelig skønhed. Han besidder ikke evnen til at gøre tingene nemt for sig selv.
BEGRUNDET MISTANKE er endnu en eminent roman af italienske Gianrico Carofiglio om advokaten Guido Guerrieri… Det her er stjernegodt. Alle skal læse Carofiglio og opleve, hvorfor krimien kan være stor litteratur.
– Mette Strømfeldt, Berlingske Tidende
“Trods den spændende krimigåde glemte jeg nærmest nogle gange, at det er en krimi, jeg læste, så fine er beskrivelserne af byen Bari og så kraftig er duften af cappuccino.”
– Fyns Amts Avis
“Forsvarsadvokaten Guido Guerrieri, som vi først mødte i “Med lukkede øjne”, er tilbage i fin form, i hvert fald litterært… Carofiglio har skrevet et spændende retssalsdrama, men også en bog, der emmer af italiensk charme.
– Dorthe Buur Pedersen, Dagbladet Ringkøbing-Skjern
“Begrundet Mistanke har noget så sjældent som en tilforladelig og sympatisk opdager i hovedrollen. Godt nok står der advokat på døren, og det er i retssalen han udkæmper krigene, men det i rollen som opdager han finder sandheden. Guido Guerrieri er noget så sjældent som en belæst drømmer, med hjertet på rettet sted, der formår at gøre en forskel i verden uden at det bliver for selvopofrende eller idealistiske.”
– Thor Kidmose, URBAN
“En stilfærdig retssals krimi, der er så meget mere end en krimi og som fortjener mange læsere.”
– DBC, Rikke Bruun.