Hit med posen, Frode Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Hit med posen, Frode af Jørn Jensen

Jørn Jensen


Hit med posen, Frode


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Frode er bange for Bent.Han vil banke ham.Derfor har han Jason med.Så bliver Bent nok bange.Det håber han …
Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves. Alle hans bøger er illustrerede.