Vi leger og spiller Peter Pjusk Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Vi leger og spiller Peter Pjusk af Robert Fisker

Robert Fisker


Vi leger og spiller Peter Pjusk


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Vi leger og spiller Peter Pjusk” er en samling af de bedste fortællinger om den nysgerrige og madglade spurv Peter Pjusk, der gang på gang står over for spændende nye eventyr.Bogen indeholder historierne “Peter falder ud af reden”, “Natten og katten”, “I hønsegården”, “Peter, uglen og Putte”, “Peter og skaderne” og “Peter Pjusk i skoven”.Robert Fisker (1913-1991) var en dansk forfatter, der særligt var kendt for sine børne- og ungdomsbøger. Han debuterede i 1935 og skrev efterfølgende mere end 150 titler i løbet af sin forfatterkarriere. Genremæssigt greb Fisker vidt om sig og skrev alt lige fra børnebøger, fantasy og historiske romaner.
Robert Fiskers charmerende børnebogsserie “Peter Pjusk” følger en gråspurv af samme navn fra han er ganske lille (ikke en gang flyvefærdig) og ud på det ene spændende eventyr efter det andet.