Danse, danse, dukke min Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Danse, danse, dukke min af Mari-Jane Skovgaard

Mari-Jane Skovgaard


Danse, danse, dukke min


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“læs miglangsomtlæs migstillele ikke af migprøv at forståhvad jeg fortællerbliv ikke vredmen tag mig varsomti dine hænderog kæl for migtab mig ikkepå gulvetjeg har så letved at gåitukast mig ikkebort”Kvindeundertrykkelse kan komme udefra såvel som indefra. Mari-Jane Skovgaards digte handler om kvindeundertrykkelse i dens forskellige former. “Danse, danse, dukke min” handler om, hvordan undertrykkelsen kan følge med, når man tror, de snærende bånd er brudt én gang for alle. Den beskriver den indre kamp for at bevare kvinden i sig selv og om kvindens splittelse mellem børnene og sin egen personlige frigørelse.
Mari-Jane Skovgaard (f. 1947) er en dansk forfatter og digter. Hun er uddannet cand.jur. og har blandt andet udgivet digtsamlingen “Danse, danse, dukke min” om kvindeundertrykkelse.