Æblestien Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Æblestien af Inger Bentzon

Inger Bentzon


Æblestien


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

De tre skoleveninder Lis, Else og Ruth kan godt lide at lege steder, de egentlig ikke må være. Faktisk er det mest Lis, der finder på legene, og det er nok også derfor, Else og Ruth synes, det er så sjovt at være sammen med hende. For Lis kan også altid snakke sig ud af en uheldig situation, og det er der indimellem også brug for …Den danske forfatter Inger Bentzon (1886-1971) står bag en lang række børne- og ungdomsbøger. Inger Bentzons bøger præsenterer os for børn og unge i alle aldre, rige såvel som fattige, landsbyboere såvel som byboere. Hendes historier er ikke bare underholdende og alsidige, men de giver også et spændende indblik i livet i Danmark i første halvdel af 1900-tallet og årene lige efter 2. verdenskrig.