Under den hvide kittel/Scarlets fristelser Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Under den hvide kittel/Scarlets fristelser af Tina Beckett

Tina Beckett


Under den hvide kittel/Scarlets fristelser


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Under den hvide kittel
Da Cassie Larrobee f&aring-r &oslash-je p&aring- den hotte fremmede i baren aner hun ikke, hvad hun begiver sig ud i. Hun har lige f&aring-et knust sit hjerte, og alt hun har t&aelig-nkt sig er en tilf&aelig-ldig flirt – men det ender med betydeligt mere end det. En m&aring-ned senere f&aring-r hun en chok, da hun opdager, hvem hun skal arbejde sammen med p&aring- hospitalet. Nu m&aring- hun tvinge sig til at v&aelig-re professionel og holde hovedet koldt &hellip-
Scarlets fristelser
Sygeplejersken Scarlet Miller fra neonatalafdelingen er ikke s&aring-dan at sp&oslash-ge med, men ingen har nogensinde fundet ud af, hvorfor hun har viet sit liv til sine patienter. Hun tror selv, at hendes panser er uigennemtr&aelig-ngeligt, men Lewis Jackson, som er l&aelig-ge p&aring- skadestuen og enlig far, f&aring-r helt nye sider frem i Scarlet. Hun er n&oslash-dt til at overveje, om hun skal overgive sig til Lewis og hans datter, der ogs&aring- har deres at sl&aring-s med.