På sporet af den zoologiske have Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

På sporet af den zoologiske have af Einar Már Guðmundsson

Einar Már Guðmundsson


På sporet af den zoologiske have


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

PÅ SPORET AF DEN ZOOLOGISKE HAVE er en samling af otte noveller, tindrende grumme og ustyrlig morsomme skæbneberetninger, som fortællingen om dengang Jesus kom til Færøerne i skikkelse af en søn af en fransk vinbonde fra Bordeaux. Fortællingerne er skrevet af Einar Már Gu&#xF0-mundsson i 1988 og udkommer for første gang på dansk i forbindelse med udgivelsen af de samlede værker.De bedste sider hos denne bemærkelsesværdige fortæller”– Morgunbla&#xF0-i&#xF0-, Island
Einar Már Gu&#xF0-mundsson (f. 1954) er en islandsk forfatter. Hans bog Universets Engle, der er tilegnet hans afdøde bror, vandt Nordisk Råds litteraturpris i 1995.