Alice for altid/Et passioneret mysterie/Vovet spil Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Alice for altid/Et passioneret mysterie/Vovet spil af Natalie Anderson

Natalie Anderson


Alice for altid/Et passioneret mysterie/Vovet spil


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Alice for altid
Da Alice tager til Italien m&oslash-der hun Cristiano Marchetti. Hun nyder en sk&oslash-n ferieflirt, men da det bliver alvor, stikker hun af og kan ikke komme hurtigt nok hjem igen. &Aring-r senere m&oslash-der hun Cristiano igen og erkender, at flugten m&aring-ske var forhastet. S&aring- da Cristiano satser p&aring- et alvorligt forhold, sl&aring-r hun til, selvom de kun skal giftes for at leve op til betingelserne i en gammel dames testamente.
Et passioneret mysterie
Alessandro Di Sione er berygtet for at v&aelig-re usentimental, men selv han kan ikke n&aelig-gte sin bedstefars dr&oslash-m om at generhverve et maleri, der er omg&aelig-rdet af en kongelig skandale. Men n&oslash-glen til maleriet er prinsesse Gabriella og mens de rejser til Isolo D&rsquo-Oro for at finde det mystiske maleri, bliver Gabby draget af manden, som pines af skyldf&oslash-lelse …

Vovet spil
Nadia Keenans blog afsl&oslash-rer sandheden. Det tror hun i hvert fald, indtil hun begynder at date Ethan Rush. Nadia planl&aelig-gger at bruge alle sine r&aring-d og kneb p&aring- denne mand, og vil vise verden, hvilken idiot han er. Men s&aring- m&oslash-der hun ham i virkeligheden &hellip-