TopmГёde i Athen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

TopmГёde i Athen af Nick Carter

Bogreolen.dk


TopmГёde i Athen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Fem landes dygtigste videnskabsmænd holdt topmøde i Athen, og det vrimlede med sikkerhedsagenter – samt dejlige damer, snigskytter og kidnappere.Også Nick Carter var med til konferencen, men på falske papirer. Hans chef, Hawk, havde sagt til ham, at han kunne glæde sig til sit livs nemmeste job, så Nick Carter vidste, at han kunne vente det værste …Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.