Fra verdenskrig til borgerkrig Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Fra verdenskrig til borgerkrig af Claus Bundgård Christensen

Claus Bundgård Christensen


Fra verdenskrig til borgerkrig


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Mens Første Verdenskrigs vestfront for mange er blevet lig med billedet af Første Verdenskrig, er krigens østfront gledet ud den fælles erindring. Fra verdenskrig til borgerkrig er den første bog på dansk om dette vigtige kapitel og indeholder den store fortælling om krigen på Østfronten – en fortælling, hvor også danske stemmer kommer til orde. For Danmark havde store økonomiske og politiske interesser i Rusland, og en stor gruppe af sønderjyder deltog i krigen på tysk side.
Med til fortællingen hører også krigens eftertid: Krigens udfald fik enorm betydning for, hvordan Europas historie udviklede sig efter 1918.