En ny familie / Forfatterens forlovelse / Nathans valg Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

En ny familie / Forfatterens forlovelse / Nathans valg af Michelle Celmer

Michelle Celmer


En ny familie / Forfatterens forlovelse / Nathans valg


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En ny familie
Amberley Holbrook er &aelig-gte cowgirl og efter en traumatisk oplevelse i sin ungdom, befinder hun sig rigtig godt i selskab med sine dejlige heste i Royal, Texas. Hun er slet ikke forberedt p&aring- at falde for milliard&aelig-ren, enkemanden og alenefar Will Brady fra Seattle.
Forfatterens forlovelse
Forfatteren Micah Hunter lever et nomadisk liv, s&aring- det er uvant for ham at skulle sl&aring- sig midlertidigt ned i en lille landsby i forbindelse med research til hans n&aelig-ste bog. Kun hans smukke udlejer kan lokke ham ud af isolationen i hans lejede pal&aelig-, for Kelly Flynn p&aring-virker ham p&aring- en m&aring-de, som ingen anden kvinde kan.
Nathans valg
Intet kan holde Nathan Everett tilbage fra at blive ny direkt&oslash-r i Western Oil. Bortset fra at date konkurrentens datter. Netop som han tror, at hans aff&aelig-re med Ana Birch er et overst&aring-et kapitel, dukker hun op igen, smukkere end nogensinde &hellip-