Divergent 1: Afvigeren Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Divergent 1: Afvigeren af Veronica Roth

Veronica Roth


Divergent 1: Afvigeren


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Fremtidens verden er inddelt i fem faktioner. Dit tilhørsforhold dikterer dit liv.
Tris lever i en postapokalyptisk verden, hvor samfundet er inddelt i fem faktioner. Som 16-årig skal hun vælge, hvor hun hører til. Hendes valg vil diktere hendes venner, hendes idealer, hendes tilværelse. Det er et valg for livet. I sjældne tilfælde er der nogen, som falder uden for kategori.
Hun afviger. Hendes liv er i fare.
“Afvigeren” er første bog i bestsellertrilogien “Divergent”. Bøgerne er oversat til 44 sprog og er solgt i over 12 millioner eksemplarer.
Divergent-trilogien er 23-årige Veronica Roths debut som forfatter. “Afvigeren” blev valgt som “Favourite Book 2011” på verdens største brugeranmeldelsessite, Goodreads.com, og er allerede en New York Times-bestseller.
“Til alle, der elskede The Hunger Games.” Publishers Weekly.