Blackjack Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Blackjack af Kirsten Ahlburg

Kirsten Ahlburg


Blackjack


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Blackjack er en ny roman i Turbine Forlagets letlæste serie for unge, Turbo. En actionpakket historie om drengen Jack, der keder sig i skolen. Han er højt begavet, især inden for matematik, og undervisningen giver ham ingen udfordringer. Derhjemme går det heller ikke godt. Far drikker og skændes med mor. Og selv om mor er psykolog, forstår hun ikke Jack.
Men en dag får Jack en ny matematiklærer. Han lærer Jack at bruge sine evner på en helt ny måde. Og snart er Jack trukket ind i et spil, han ikke kan overskue .
Blackjack er skrevet af Kirsten og Morten Ahlburg, der er mor og søn – og allerede et erfarent forfatterpar. De debuterede sammen i 2008 med ungdomsbogen Team Alfa og har siden udgivet en række børne- og ungdomsbøger sammen. Den særlige forfatterkonstellation betyder, at deres bøger både har troværdighed i skildringen af unges liv og sprog – og en sikker sproglig formidling, der sikrer alle i aldersgruppen en god læseoplevelse.