Sådan en dag glemmer man aldrig Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Sådan en dag glemmer man aldrig af Finn Wiedemann

Bogreolen.dk


Sådan en dag glemmer man aldrig


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Sådan en dag glemmer man aldrig handler om de formative ungdomsår, hvor barndommens uskyld slippes og voksenlivets første stier trædes. Bogen rummer en række humoristiske og underfundige fortællinger fra årene 1980-1986 og kan læses som et personligt portræt af en tid, hvor ungdomsarbejdsløshed, risikoen for atomkrig og sortklædte digtere udgjorde en del af den luft, man som ung dagligt skulle indånde. Hvert år indledes med et kort uddrag fra statsministerens nytårstale, som de sætter de personlige historier ind i en større sammenhæng.Sådan en dag glemmer man aldrig er tredje bind i triolgien, som blev indledt med I grunden har vi det jo godt, som foregår i 70’erne og Vi er her kun til låns i al slags vejr, der primært foregår i 50’erne og 60’erne. Med udgangspunkt i forfatterens egen historie spejles den personlige historie i samfundet og kulturens store historie. Anmeldelser af Sådan en dag glemmer man aldrig:Et velskrevet, humoristisk, letgenkendeligt stemningsbillede fra et årti. En fin bog om overgangen fra det nære og familiære og til ungdomslivets fokus på verden udenfor.Bibliotekets lektørudtalelseTeksterne er lette, underfundige og sine steder også dybe og eftertænksomme. Forfatteren mestrer sproget på en forfriskende måde. Det er ikke langhåret prosa, men lige-ud-ad-landevejen-prosa, der nok bliver dybt ind imellem, men aldrig så dybt at læseren drukner i det.Lars Poulsen. BforbogEt følsomt og farverigt vidnesbyrd om at være ung i firserne og om at tage hul på voksenlivet.Bogrummet.dkWiedemann skriver og husker, og for den, der har levet i den tid, sætter det gang i egne minder. Kerteminde avis… det er det gode ved sådan en erindringsroman – den lukker op for dine egne små erindringsæsker.fedlyrikogsmalprosa