Klikket Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Klikket af Tamara Ireland Stone

Tamara Ireland Stone


Klikket


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Klikket er en sjov bog til de 12-14 årige, som er fuld af venskab, kodning og masser af forviklinger.Allie gjorde store øjne og gik ned på sin plads. Hun havde måske nok forventet lidt uro, men det her var langt fra, hvad hun havde forestillet sig!Alle – og dermed mener jeg a-l-l-e – taler om din app, sagde Zoe. Du er berømt.Allie Navarro har været på en sommerlejr for kodenørder. På lejren har hun lavet venskabsappen Clickd, som matcher de brugere, der har mest til fælles, og sender dem ud på en sjov skattejagt for at finde hinanden. Efter kun én dag bliver appen et hit, og alle på skolen taler om den. Men Allie er nervøs. Hun er tilmeldt en stor konkurrence, hvor Clickd skal dyste imod en masse andre gode apps, og pludselig opdager Allie en alvorlig fejl: Appen er begyndt at dele private billeder af veninderne, som ingen burde se!
Kan hun nå at fikse fejlen, eller vil hendes venskaberne og konkurrencen være tabt for altid?