Eksperimenterne på Crackwell Hill og andre fortællinger Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Eksperimenterne på Crackwell Hill og andre fortællinger af Arthur Christensen

Bogreolen.dk


Eksperimenterne på Crackwell Hill og andre fortællinger


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Eksperimenterne på Crackwell Hill” består af fabler og satiriske fortællinger om en tid, der var alt andet end sjov. Verden var stadig dybt præget af første verdenskrig og flere mindre krige og konflikter på det europæiske kontinent. Den kommende anden verdenskrig mærkes mellem linjerne, selvom ingen endnu kunne vide, hvornår den ville bryde ud, eller hvilke uhyrligheder den ville bringe med sig.
Arthur Christensen (1875-1945) var en dansk forfatter, journalist og professor i iransk filologi. I løbet af sit liv foretog Arthur Christensen flere rejser til den islamiske orient, hvor han studerede kultur, talesprog og folkepsykologi. Mange af Arthur Christensens bøger er blevet oversat til fremmedsprog, og han anses som en af Danmarks største forskere inden for den islamiske orientalisme.