Venezia. Iagttagelser mellem skuepladser Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Venezia. Iagttagelser mellem skuepladser af Christian Elling

Bogreolen.dk


Venezia. Iagttagelser mellem skuepladser


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Venedig er en by, hvis blotte eksistens virker umulig. Den højtudviklede smukke by står på tykke stave midt i en lagune, og gaderne består af turkisblåt vand. Tillægger man byens overflod af kulturskatte, kunstværker, arkitektoniske underværker og dramatiske historie, har man en by, der bare venter på at blive udforsket. Kunsthistoriker og arkitekturforsker Christian Elling er den bedste guide, man kan forestille sig til denne ikoniske by.
Christian Thorvald Elling (1901-1974) var en dansk professor, forfatter, kunsthistoriker og arkitekturforsker. Italiensk barokarkitektur var Christian Ellings primære forskningsområde, og i løbet af sit liv foretog han talrige lange rejser til Italien. Christian Elling udgav over 40 bøger om blandt andet italiensk kulturhistorie, klassisk litteratur, dansk kulturhistorie og danske herregårde.