Odins hvisken. Samlet udgave Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Odins hvisken. Samlet udgave af Kåre Bluitgen

Bogreolen.dk


Odins hvisken. Samlet udgave


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Odins hvisken er en folkelig danmarkshistorie fortalt i øjebliksbilleder fra år 980 til 2003. Om bonden, der får stukket oprørets budstikke i hånden, og kongen, der i dødsstunden begriber, at det evige har en frist. Om videnskabsmanden, der med sin nye indsigt erfarer ensomheden, mens fabriksarbejderen oplever strejkens kollektive rus.
Kilder og historisk litteratur danner baggrund for bogens lange række af korte skønlitterære fortællinger. De spænder fra det dramatiske til det humoristiske, fra det bidske til det bevægende, og mange velkendte personer og begivenheder fremstår i et nyt og overraskende lys.