Peter Pirat og den flyvende hollænder Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Peter Pirat og den flyvende hollænder af Rune Fleischer

Billedbøger


Peter Pirat og den flyvende hollænder


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Det er lykkedes Peter Pirat og kaptajn Kaj at få fat i et særligt skattekort: “Den flyvende Hollænders skattekort”.Rygtet siger, at kortet viser vej til skatten – og at skatten er verdens største!Men Peter Pirat og kaptajn Kaj er ikke de eneste, der gerne vil have fingre i skatten.
Peter Pirat er både titlen på en letlæselig børnebogsserie for de yngste og samtidig navnet på en ganske finurlig, men eventyrlysten pirat. Serien fortæller om Peter Pirats mange spændende og sjove eventyr på de syv verdenshave.
Den danske forfatter og illustrator Rune Fleischer (f. 1967) har skrevet og illustreret bøger siden 1987. Han er kendt for sine mange børnebøger og har efterhånden udgivet over 100 af slagsen – mange af dem har han sågar selv illustreret. Fleischer fik sin litterære debut med børnebogen “Eventyret om den vidunderlige bronce” (1987) og har efterfølgende taget sine læsere med ud på eventyr af enhver slags fyldt med blandt andet pirater, cowboys, ninjaer og rigtig gode venner.