Fodboldbrødre – Til Ajax, Rød Læseklub Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Fodboldbrødre - Til Ajax, Rød Læseklub af Andreas Scheller

Andreas Scheller


Fodboldbrødre – Til Ajax, Rød Læseklub


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Pep og Johan er brødre og spiller på Astrups U15-hold. Der er pause i ligaen. Men Astrup skal spille en træningskamp mod Ajax i Amsterdam. Det er Peps store drøm en dag at spille for Ajax, så han træner hårdt for at være klar. Men prøver han for hårdt?
Hvis der er noget, der kan få de fodboldinteresserede børn til at gribe ud efter en bog er det en rigtig fodboldbog. Fodboldbrødre – til Ajax fokuserer, som de andre bøger i serien om Pep og Johan, på det, der sker på banen til kamp og træning.
Rød LæseklubFodboldbrødre – en ny spiller er henvendt til læsere fra 9 år og udkommer i serien Rød Læseklub, som er læsepædagogisk bearbejdede tekster. Der findes flere gode bøger til målgruppen i samme serie.