Mod store idioter kæmper selv de bedste forgæves Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Mod store idioter kæmper selv de bedste forgæves af Mads Steffensen

Louise Lolle


Mod store idioter kæmper selv de bedste forgæves


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Mod store idioter kæmper alle forgæves er fyldt med flere håndplukkede kloge ord fra Mads & Monopolet fra 2003 til 2018.
Den største idiot i Danmark har et navn. Han hedder Preben. Og jeg elsker ham. Preben er os allesammen. Han er ustoppelig. Selv de bedste kæmper forgæves mod ham. Preben blev navngivet af Hella Joof en lørdag, hvor vi skulle bruge et navn til en person i et dilemma, der gjorde noget idiotisk. Og så hang det bare ved. Dilemma efter dilemma, år efter år. Preben leverer altid. Det er derfor, jeg elsker ham. Preben, Preben, Preben dog.
Søren Pind sagde en lørdag i begyndelsen af maj 2018: Kvinder er jo bedre begavede end mænd. Og derfor lider kvinder under, at de tænker hurtigere og derfor også bliver hurtigere utålmodige. Men kvinderne har naturligvis også en Preben. Hun hedder Berit og er næsten ligeså idiotisk.
Drej hovedet lidt til højre og lidt til venstre, og du vil opdage, at Berit og Preben er i dit hjem, på dit job, i din familie, i vennekredsen, i fodboldklubben, natklubben, swingerklubben og overalt. Og nogle gange kæmper du bare forgæves.