Kuppet Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Kuppet af Bent Hendel

Ellen Hendel


Kuppet


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“”Hvad med at ordne en halv million?””Den må du forklare nærmere,” bad han.”Hør så godt efter, Poul. Har du set ham den gamle postmand, der kommer traskende hen ad gaden med en sæk hver eftermiddag, når posthuset lukker?”Poul nikkede. “Og hvad så?””Har du nogensinde spekuleret over, hvad han har i sækken?””Da Pouls nye veninde Ketty finder en måde at røve en halv million kroner fra postvæsenet, uden at nogen kommer noget til, er Poul først skeptisk. Det er næsten for godt til at være sandt – men det helt sikkert for godt til at sige nej til …Forfatterparret Bent Hendel (f. 1929) og Ellen Hendel (f. 1928) har sammen skrevet en lang række krimier. Bent Hendel fik som den første sin forfatterdebut med krimien “Bliv hvor du er – og gem dig godt” (1972). To år senere udgav Ellen Hendel sin debutroman, der samtidig var et samarbejde med Bent Hendel: “En kniv i ryggen” (1974).