Julemand på afveje Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Julemand på afveje af Finn Zinklar

Bogreolen.dk


Julemand på afveje


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Carl havde regnet det hele ud. Millioner var anbragt i Luxembourg, og han selv var klar til at tage sin afsked og leve resten af livet under sydens palmer. Kun én ting gjorde ham betænkelig – den nye bogholderi-assistent Elsa Iversen …Denne novelle har tidligere været bragt i Ugebladet Hjemmet, 1993
Finn Zinklar (1923-2010) var uddannet korrespondent og arbejdede som regnskabsmedarbejder. I perioden 1949-1994 skrev han desuden ugebladsnoveller. I denne periode skrev Finn Zinklar over 100 noveller, hvoraf langt de fleste var kriminalhistorier, der blev udgivet i ugebladet Hjemmet.
Finn Zinklar testamenterede sin arv til en fond i sit eget navn. Fonden uddeler hvert år Zinklar-prisen, der gives til en dansk eller udenlandsk forfatter, der på fremmeste vis har gjort sig gældende inden for novellegenren.