Brændende skyld: Afsnit 1 Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Brændende skyld: Afsnit 1 af Inger Gammelgaard Madsen

Inger Gammelgaard Madsen


Brændende skyld: Afsnit 1


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Johan Boje, betjent hos Midt-og Vestjyllands Politi, bliver påkørt og dræbt af en flugtbilist foran sit hjem en sen aften i marts. Hans chef, Axel Borg, er en af de første på gerningsstedet, og det går hurtigt op for ham, at det drejer sig om et yderst brutalt drab. Johan Bojes søn på ni år påstår, at han så bilen, og at det var en betjent, der sad bag rattet. Er det bare drengens livlige fantasi? Da et overvågningskamera på en tankstation bekræfter sønnens påstand, bliver Rolando Benito, efterforsker hos Den Uafhængige Politiklagemyndighed, sat på sagen. Hvem af Johan Bojes kolleger havde motiv til det bestialske drab?