Sagaen om kampen på fjeldsletten Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Sagaen om kampen på fjeldsletten af Keld Belert

Keld Belert


Sagaen om kampen på fjeldsletten


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Den grusomme høvding Viga Styrr – Dræber-Styrr på islandsk – hersker ubarmhjertigt over en stor del af Island. Ingen tør sige ham imod, for han er hensynsløs over for sine fjender og myrder folk for et godt ord! Da han slår bonden Ejnar ihjel, fordi han ikke kan betale sin gæld, sætter det gang i en lavine af drab, som ender med et opgør på fjeldsletten …Keld Belert har genfortalt den islandske saga om kampen på fjeldsletten for de 12-15-årige, men sagaen er spændende læsning for enhver, der interesserer sig for Islands fortid eller bare godt kan lide en god historie.Keld Belert (1936-2002) var en dansk forfatter, der skrev en lang række romaner, noveller, børnebøger og ungdomsbøger. Ved siden af sit virke som forfatter arbejdede Keld Belert som gymnasielærer, og mange af hans historiske romaner såvel som hans arbejdshæfter om litteratur kan bruges som en del af undervisning.