Nilakili – Jordpapegøjen Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Nilakili – Jordpapegøjen af Annamalai Balamanoharan

Bogreolen.dk


Nilakili – Jordpapegøjen


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Nilakili – Jordpapegøjen er en historie om landsbylivet i Vanni i det nordlige Sri Lanka. Om ung kærlighed, unge elskendes kamp med og mod naturen og menneskerne omkring dem, om beskrivelser af naturens skønhed og magt – og om familiekonflikter.
I et rytmisk og farverigt sprog beskrives en eksotisk verden, der fandtes langt borte for år tilbage, og som måske stadig findes. Men især er det en bevægende historie om kærlighedens glæder og smerter – og en sang om livets gang.

Nilakili – Jordpapegøjen er Annamalai Balamanoharans debutroman, der oprindeligt blev udgivet på tamilsk i 1970 i Sri Lanka (dengang Ceylon). Den fik prisen for bedste roman, en pris udstedt af Det srilankanske litteraturakademi. I 2017 er bogen oversat af forfatteren til engelsk og herefter til dansk af Benny Wielandt.