Her kommer Petter Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Her kommer Petter af Hans Peterson

Hans Peterson


Her kommer Petter


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

“Her kommer Petter” fortæller om den 7-årige snusfornuftige dreng Petter, der bor i Stockholm. Men da hans mor kommer på hospitalet, og hans far bliver tilkaldt til noget vejarbejde, bliver Petter nødt til at tilbringe sin sommerferie på en gård på landet – og det kommer der ikke så få oplevelser ud af.
Underholdende historier om drengen Petter, der er flyttet til Stockholm, men som er vokset op på landet. Det er en helt ny verden i den store by, og Petter kommer ud for en masse sjove oplevelser.
Hans Peterson (f. 1922) er en svensk forfatter, som har skrevet over 180 bøger inden for forskellige genrer af børne- og ungdomsbøger. Hans Peterson har vundet mange priser for sine bøger, som er blevet oversat til flere forskellige sprog.