Den største kærlighed Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Den største kærlighed af Danielle Steel

Danielle Steel


Den største kærlighed


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Ung, nyforlovet og lykkelig går Edwina sammen med sin familie om bord på luksuslineren Titanic for at sejle hjem til USA.I løbet af én frygtelig nat ændres hendes liv. Hun mister sine forældre og den mand, hun elsker, og står nu alene med ansvaret for fem mindre søskende.Kampen for at holde sammen på familien kræver de næste 12 år af hendes liv. Hun tror ikke, at kærligheden nogensinde mere skal smile til hende. Men da hun tvinges af sted på en sørejse over Atlanten, træffer hun om bord en englænder, der minder så ejendommeligt om ham, hun sagde farvel til på skæbnenatten i 1912 …Danielle Steel (f. 1947) mestrer som ingen anden kunsten at skrive spændende underholdningsromaner om romantiske forviklinger. Hun har skrevet mere end 100 bøger og er oversat til mere end 40 sprog. Med over 650 millioner solgte bøger på verdensplan og over tyve af hendes titler filmatiseret er hun elsket af læsere over hele kloden.