60 SMÅ TEGN PÅ, AT DEN MODNE KVINDE PÅ 60 MÅSKE ER GIFT MED EN MODEN MAND Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

60 SMÅ TEGN PÅ, AT DEN MODNE KVINDE PÅ 60 MÅSKE ER GIFT MED EN MODEN MAND af Anette Riis


60 SMÅ TEGN PÅ, AT DEN MODNE KVINDE PÅ 60 MÅSKE ER GIFT MED EN MODEN MAND


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

I november 2017 udkom min lille bog: 60 små tegn på, at man måske er
blevet en moden kvinde på 60. I denne forbindelse kom jeg i tanker om, at den modne kvinde ofte har en moden mand. Her er han – tag godt imod ham!
Uddrag af bogen
Normalt er det jo sådan, at man takker de personer, der på én eller anden måde har bidraget til ens bog. Jeg vil i den forbindelse gerne takke alle de modne personer i min omgangskreds, som jeg lever i blandt. Det er ikke sikkert, at I har været opmærksomme på det- men I har faktisk bidraget ret meget. Tak for det – og beklager, hvis I føler jer observeret. Jeg må jo hente min inspiration et eller andet sted fra.
1. De går mere og mere på kunstudstillinger sammen. ”Vi skal jo følge lidt med i kulturen,” som hun siger. Det siger ham egentlig ikke ret meget. ”Sku’ det der nu virkelig være kunst?” udtaler han. Hun kigger skævt op på ham og går videre mellem de anerkendte kunstværker. Hun ved nemlig noget om kunst.
Om forfatteren
Anette Riis er født i 1956. Hun er uddannet erhvervssproglig korrespondent i engelsk/tysk og bachelor i dansk og kommunikation. Anette har arbejdet som korrespondent, underviser, jobkonsulent og studievejleder. Interesser er bl.a. rejser, pilgrimsvandringer i Spanien og Portugal, sprog og litteratur. Anette taler fem sprog.