Morderisk bedrag Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Morderisk bedrag af Dan Brown

Dan Brown


Morderisk bedrag


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

En forrygende spændingsroman af forfatteren bag Da Vinci Mysteriet og Engle & Dæmoner.
En NASA-satellit gør en chokerende opdagelse dybt nede i den arktiske is, og følgerne er katastrofale. Den unge efterretningsagent Rachel Sexton sættes på sagen, som viser sig at være skæbnesvanger. Inden hun får set sig om, er hun med livet som indsats viklet ind i et bedragerisk magtspil, hvor det er umuligt at gennemskue, hvem der er på hvis side. Det nervepirrende plot strækker sig fra Nordpolen til Washington og langt ind i magtens korridorer, hvor et uhyggeligt bedrag afsløres.
En krimi i bedste Dan Brown-stil – tempoet er hæsblæsende, og plottet tager konstant uventede drejninger, så spændingen holdes, til sidste side er vendt.