Make Merry Hent Pdf gratis [ePUB/MOBI]

Make Merry af Lars  Holmgaard Jørgensen

Lars Holmgaard Jørgensen


Make Merry


Sprog: Dansk
Pris: GRATIS

Hent | Læse bøger

Victors onkel Jan sidder i fængsel. Under et besøg lover onkel Jan Victor en dusør, hvis han henter en pose med 30.000 kroner, der er gemt i Jans gamle hus. Victor bliver fristet, og efter lidt betænkningstid siger han ja til opgaven. Han beder sin ven Ruzgar om at være med.
Opgaven er ikke så let og inden længe er Victor og Ruzgar rodet ind i et spindelvæv af gangstere, menneskesmuglere, afrikanske piger og danske aktivister, der bekæmper kvindehandel. Og de har politiet i hælene.
Forfatteren er en god fortæller med et sikkert greb om læseren. Der er mange bolde i luften og han griber dem alle sammen. Også den indlagte kærlighedshistorie og et brugt kondom har betydning for handlingen, så der er ingen løse ender.
Spændende krimi for – især – drenge fra 14 år
(Uddrag af lektørudtalelse).